avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Referitor la oug 130/31..07.2020
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Referitor la oug 130/31..07.2020

Referitor la oug 130/31..07.2020, pt un minigrant de 2000 euro, daca, sa zicem, ca s-ar schimba guvernul, oug, publicata in MO, ramane valabila??
Alta intrebare ar fi: din codurile caen ,ale pfa -ului care solicita microgrant, unul singur se regaseste in codurile eligibile, in certificatul constatator, , dar pe el se si lucreaza ca activitate de baza. este necesar ca toate codurile CAEN sa fie regasibile in Anexa 1 sau nu ? multumesc pt ajutor
Ultima modificare: Marți, 25 August 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:05, 25 August 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nici macar nu trebuie sa se schime guvernul. Este de ajuns ca acea ordonanta odata intrata spre aprobare in parlament, sa fie facuta praf, si gata. Urmariti de exemplu cazul celei cu alocatiile pentru copii, ca un exemplu asa mai recent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Norma si altele robilix robilix Am sunat azi la Cluj si din pacate chiar daca codurile CAEN sunt din aceasi clasa (6201, 6202, 6209, 6311, 6312) norma se insumeaza. Am PFA deschis in alt ... (vezi toată discuția)
Fondurile europene nerambursabile costy83 costy83 vreau sa deschid o fabrica de confectii in mediul rural,vreau sa stiu daca pot accesa fonduri europene nerambursabile si ce documentatie este necesara? Doresc ... (vezi toată discuția)
Actualizarea obiectului de activitate potrivit caen rev.2 leuca_luminita leuca_luminita Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca stiti cat costa acum o actualizare a obiectului de activitate potrivit CAEN rev.2. Am pe cineva care nu a fact acest ... (vezi toată discuția)