avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda ptr neplata RCA data pe persoana juridica ( ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda ptr neplata RCA data pe persoana juridica ( societate) ...

Amenda ptr neplata RCA data pe persoana juridica ( societate) se face venit la bugetul de stat sau la bugetul local ? Va rog sa indicati si cadrul lega ( Articol / lege )

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:54, 28 August 2020
OG 2/2001
art.8
....
(3) Sumele provenite din amenzile aplicate persoanelor juridice în conformitate cu legislația în vigoare se fac venit integral la bugetul de stat, cu excepția celor aplicate, potrivit legii, de autoritățile administrației publice locale și amenzilor privind circulația pe drumurile publice, care se fac venit integral la bugetele locale ale unității/subdiviziunii administrativ-teritoriale în care contravenientul își are domiciliul sau sediul, după caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda persoana fizica angisa angisa buna seara.Am si eu o intrebare, unde se duc amenzile acordate persoanelor fizice si intreprinderilor individuale? la bugetul de stat s-au la bugetul ... (vezi toată discuția)
Sumele provenite din amenzi maier_raul2000 maier_raul2000 buna ziua, daca ma puteti lamuri cu privire la un aspect v-as fi recunoscator daca sumele provenite din amenzile aplicate in baza OUG 195/2002 se fac venit la ... (vezi toată discuția)
In ce cont se vireaza o amenda contraventionala? mariusdumitrescu mariusdumitrescu Buna ziua! Am si eu urmatoarea problema: In urma cu un an (mai exact in 2010) am primit o amenda de circulatie in Bucuresti. Amenda am achitat-o injumatatit ... (vezi toată discuția)