Tatăl a decedat în urma cu 3 ani și aș dori să aflu dacă pot face succesiune pentru garsoniera avută.
Tatăl meu are 3 copiii iar soția lui un copil ( copiii sunt rezultatul altor relații).
Ideea este că nu cunosc cu exactitate ce fel de act are soția lui, Ea ne-a informat că nu avem niciun drept la garsonieră pentru că este proprietatea ei desi garsoniera a fost cumpărată cu banii tatălui meu. Garsoniera a fost cumpărată în timpul căsătoriei lor.
Mai știu că tatăl meu era trecut în actul casei cu o clauză de întreținere dar alte detalii nu mai am.
In timpul vieții, tatăl meu ia spus soției lui că dorește ca garsoniera lor să se împartă între mine și fiul soției sale după ce aceasta va deceda.
In concluzie, noi copiii tatălui decedat avem vreo cotă din acea garsonieră?
Și dacă răspunsul este unul favorabil nouă, care sunt pașii de urmat?
Vă mulțumesc anticipat pentru orice informație oferită!
Cu stimă,
Ana-Maria
raluk0207
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Uniunea Notarilor pe care o "invocati" este forma de organizare. Nu Uniunea a adoptat legea de organizare a profesiei, ci Parlamentul.. Stiti...Parlamentul adopta legile, in general. O lege care reglementeaza o profesie si ii stabileste niste atributii, nu da nastere la un "monopol". Mai cititi putin dictionarul explicativ.
Argumentele nu le-am epuizat niciodata. Dvs sunteti cel care dezinformati fara nicio baza.
Considerati apelativul "obraznic", ca un raspuns la consideratiile dvs de "hrapareti" si "obtuzi".
Recititi-va reply-urile si vedeti cine a initiat niste lucruri, apoi discutati despre eleganta si distinctie.
In speta, Uniunea Notarilor a trimis un corp de control la biroul notarial respectiv si in urma unor verificari amanuntite,s-a constatat ca a fost respectata intru totul procedura notariala. S-a detaliat ce acte au stat la baza incheierii fiecarui act si toate au fost in regula. Si da, cu ce le-a bagat notarul mana in buzunar alora? Ce a obtinut notarul pentru sine insusi?
In orice caz, nu vad ce legatura are cu discutia si cu postarea.
V-ati propus sa faceti research, sa discreditati profesia? De ce va mananca asa grija?
Poate aveti niste treaba, ca tot incepe scoala saptamana viitoare.