avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Ordonanța de urgentă 132/2020 privind reducerea ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Ordonanța de urgentă 132/2020 privind reducerea timpului de ...

Ordonanța de urgentă 132/2020 privind reducerea timpului de munca și indemnizația de 75% se aplica doar angajaților din șomaj tehnic?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 13:49, 3 Septembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se aplica tuturor salariatilor. ... angajatorii au posibilitatea reducerii timpului de muncă a salariaților cu cel mult 50% din durata prevăzută în contractul individual de muncă, cu informarea și consultarea sindicatului, a reprezentanților salariaților sau a salariaților, după caz, anterior comunicării deciziei salariatului.
Mulțumesc! Cum pot găsi normele de aplicare?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu cred ca are norme de aplicare. Ordonanta o gasiti aici:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! angajatorul doreste sa aplice in luna septembrie 2020 ... Iryna28 Iryna28 Buna ziua! Angajatorul doreste sa aplice in luna septembrie 2020 reducerea programului de lucru al unor angajati conform OUG 132/2020 (numita si kurzarbeit ... (vezi toată discuția)
Buna, am un srl (cod caen 3299) ce activeaza in domeniul confectionarii ... Anna85. Anna85. Buna, Am un SRL (cod CAEN 3299) ce activeaza in domeniul confectionarii articolelor de nunta si incasarile au fost afectate drastic (ex. 200 lei incasari in ... (vezi toată discuția)
Reducere program mall - plata salariu Oana.Musceleanu Oana.Musceleanu Buna ziua, Datorita reducerii programului in mall-uri salariatii unei companii nu isi vor mai realiza norma de lucru in aceasta luna. Cum vor fi platiti ... (vezi toată discuția)