avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Cod caen traducator autorizat? Traducatorul autorizat ...
Discuție deschisă în Traduceri

Cod caen traducator autorizat? Traducatorul autorizat de ministerul ...

Cod caen traducator autorizat?
Traducatorul autorizat de ministerul justitiei inregistrat doar la anaf ce cod caen are? Trebuie sa il trec pe declaratia unica si nu stiu care e ca nu apare pe documentul emis de anaf cu ciful.
Multumesc anticipat pt raspuns
Cel mai recent răspuns: LetitiaM , utilizator 00:13, 10 Septembrie 2020
7430 Activităţi de traducere scrisă şi orală (interpreţi)
Revin pt ca am fost informata de o institutie a statului ca la anaf m-au inregistrat cu caen 7485 care e gen secretariat in principal. Ce pot face?

Cornel Vasile a scris:

7430 Activităţi de traducere scrisă şi orală (interpreţi)


Ar trebui rectificata eroarea de la ANAF.
Intre timp, facand sapaturi pe internet, am aflat ca in 2013, la anaf sect 1 m-au inregistrat cu un caen care nu mai exista de niciun fel din anul 2008 cand a aparut lista noua cu caenuri rev 2.
Voi merge sa incerc sa rectific situatia si sa cer iara si deciziile de impunere pe 2015, 2016 inca neemise desi le cer din 2017 de cateva ori pe an, dar ma uimeste inca lipsa de profesionalism de la persoane fizice de la sect 1.
P.S. puteti verifica daca e corect caenul la anaf incercand sa scoateti certificat de situatie de urgenta. Daca scrie ca nu apareti in sistem e gresit caenul daca restul este corect

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traducãtor autorizat înregistrat la onrc sau la administraþia financiarã? manuela_rbru manuela_rbru Buna ziua Sunt absolventa de litere (franceza engleza ) si din 2002 sunt traducator autorizat de Ministerul Justitiei . Gandindu- ma in ultimul timp ca e ... (vezi toată discuția)
Traducatorul autorizat de ministerul justitiei inregistrat doar ... LetitiaM LetitiaM Traducatorul autorizat de ministerul justitiei inregistrat doar la anaf ce cod caen are? Trebuie sa il trec pe declaratia unica si nu stiu care e ca nu apare ... (vezi toată discuția)
Pfa - profesie liberalã traducãtor autorizat sonia1978 sonia1978 Buna ziua! M-ar interesa pasii pe care trebuie sa-i urmez pentru a deveni traducator autorizat PFA. Am primit autorizatia de la Ministerul Justitiei. Stiu ... (vezi toată discuția)