avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buna ziua, am urmatoarea speta, si sper fara rautati ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buna ziua, am urmatoarea speta, si sper fara rautati din partea ...

buna ziua, am urmatoarea speta, si sper fara rautati din partea colaboratorilor. In anul 2012 am cunoscut in barbat in aceeasi lerioada in care bagam divortul. El a introdus cererea 1 sapt mai tarziu. Nu ne cunosteam inaine. Am inceout o relatie, dupa aproximativ 1 luna si-a schimbat atitidinea fata de mine si ai am considerat ca regreta ca a bagat cererea de divort si l-am rugat sa vorbeasca cu sotia si daca mai este ceva de facut sa se impace. Asa au si facut. Dupa ce am ter.inat eu di ortul el a continuat sa ma vad cu el ocazional, el explicand ca sunt multi bani la mijloc si a trebuit sa aleaga aceasta solutie. Eu dupa alroximativ 2 ani xe relatie ca si amanta am vrut sa pun punct relatiei...lui nu i-a convenit, a inceput cu urmariri, chiar cunoscusem o alta lersoma si a ajuns saa deslarta de acel om. In acea disperare am avut si tentativa de suocid, eu nevrand sa ii deranjez sotia care nu merita umilinta asta. Am iesit din spital, m-a cautat iar, eu am cedat iar, il iubeam nebuneste. Dar tot incerc sa i.i fac alte relatii si el spune ca ii apartin lui si ma jigneste incontinuu. Chiar am intrat in depresie si pot dovedi medicalucrul asta. I-am sus ca voi merge in instanta, el este un om influient, nasul sau de cununie este avocat, si a spus ca voi plati cu varf si indesat. Mu mai suport situatia asta, sunt 8 ani in are ma foloseste cum vrea el. Dava ajung in instanta pot cere daume fiman iare ptr starea psihica in care ma aflu? La polotie mu pot face mimic ca nu m-a agresat fizic. Sau ce bariante am? Multumesc
Buna ziua,

Hartuirea trebuie sa induca o stare de temere, o stare de pericol.

Puteti depune o plangere penala, in acest sens.

Actele de hartuire sunt unele constante, repetate, menite sa induca o stare de tensiune, de pericol.

Va puteti adresa instantei/ organelor de politie, in vederea emiterii unui ordin de protectie.

Trebuie demonstrata starea de pericol traversata.

Depuneti inscrisurile detinute.

Propuneti martori, in vederea audierii.

Despagubirile se fondeaza pe raspunderea civila delictuala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soțul are o problemă psihică, e maniaco-depresiv. poate fi acest fapt motiv de divorț? Miky09 Miky09 Soțul are o problemă psihică (maniaco-depresiv) Poate fi aceasta motiv de divorț? (vezi toată discuția)
Conditii solicitare ordin de restrictie mariascripcaru mariascripcaru in ce conditii pot solicita ordin de restrictie impotriva unei persoane care m-a agresat si ma ameninta in continuare ,persoana nefiind din familie .Multumesc ... (vezi toată discuția)
Amenintari si calomnie daniella28 daniella28 buna ziua,as vrea sa stiu daca sotul cu care ma aflu in divort se poarta urat cu mama mea,a tipat la ea,ii vorbeste urat,pe mine ma ameninta ca imi ia copilul ... (vezi toată discuția)