avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 238 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Greseala coordonate granituire.Buna ziua ,as dori si ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Greseala coordonate granituire.Buna ziua ,as dori si eu un sfat cu privire la o situație. Am ...

Buna ziua ,as dori si eu un sfat cu privire la o situație.
Am o hotărîre definitivă la o granituire cu punere in executare dar executivul refuza sa il execute motivînd ca nu il poate pune in executare caci coordonatele sunt gresite.
Este adevarat ca coordonatele sunt inversate dar măsurătorile sunt corecte (expertul judiciar a explicat in scris ca este o greseală de redactare si celelalte schițe sunt corecte).
Avocatul nostru a depus cereri de revizuire dar a fost respinse.
Ne aflam intr-un impas,ne putînd face granituire chiar daca am plătit expertul de 2 ani.
Ce se mai poate face?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Refuz executor judecătoresc. buna ziua,am o situație în care ... zuzumama zuzumama Refuz executor judecătoresc. Buna ziua,am o situație în care executorul judecatoresc refuza sa pună in aplicare o hotărîre definitiva. Am o hotărîre ... (vezi toată discuția)
Granituire afterdark afterdark am castigat un proces de granituire in prima instanta, reclamantii au facut recurs pe care tribunalul l-a admis, a casat hotararea si a trimis spre ... (vezi toată discuția)
Expertiza defectuasa in granituire justitiabilul justitiabilul Am facut o expertiza judiciara care a confirmat faptul ca dreptatea e de partea mea, adica trebuie respectata intabularea terenului meu din CF. Problema apare ... (vezi toată discuția)