avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 271 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua.Intr-un bloc turn cei de la etajul 1,platesc ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua.Intr-un bloc turn cei de la etajul 1,platesc pentru ...

Buna ziua.Intr-un bloc turn cei de la etajul 1,platesc pentru lift?Daca da,conform carui act normativ?Va multumesc cu anticipatie pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:54, 7 Septembrie 2020
Buna ziua,
Da, platesc, conform legii 196/2018 ( daca exista asociatie).
Pot fi scutiti de la plata energiei electrice consumate de acel lift, dar nu se de la celelalte cheltuieli ( intretinere, reparare, autorizare, etc.).
Liftul reprezinta parte comuna ,
Conform disp L nr 196/2018 toti proprietarii au obligatia sa achite lunat cota intretinere parti comune +individuale
Cu acordul adunarii generale pot fi execeptati de la plata c/v energie electrica proprietarii care domicialiaza la demisol,parter,mezanin

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stau la bloc vreau sa stiu daca parterul si etj.1 platesc liftul? ... RIZEAFLORICA RIZEAFLORICA Stau la bloc vreau sa stiu daca parterul si etj.1 platesc liftul? La noi in bloc nu se plateste. Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Cheltuieli cu liftul Romică.ba Romică.ba Locuiesc la etajul 1 si doresc să știu dacă trebuie să plătesc taxa de utilizare a liftului. Asociatia de proprietari îmi poate impune acest lucru? (vezi toată discuția)
Buna ziua am o întrebare.avem un demisol in bloc de 200 de metri.trebuie ... Valentin94 Valentin94 Buna ziua Am o întrebare.avem un demisol in bloc de 200 de metri.trebuie proprietarul acestui demisol să achite factura lunara cum o face fiecare proprietar ... (vezi toată discuția)