avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua. Mama mea si-a depus dosarul pentru ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua. Mama mea si-a depus dosarul pentru acordarea pensiei ...

Buna ziua. Mama mea si-a depus dosarul pentru acordarea pensiei anticipate partiale in august 2020. A primit decizia in septembrie, cu plata drepturilor incepand cu 4.08.20, pensia fiind calculata la valoarea punctului de pensie de 1265. Din 1 septembrie punctul de pensie a fost majorat. As dori sa stiu daca are ceva de pierdut pentru ca a depus dosarul in august. Multumesc
Cel mai recent răspuns: H.AndreeaM. , utilizator 12:10, 9 Septembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu are de pierdut nimic.
Multumesc.

Carp Mircea a scris:

Nu are de pierdut nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata bucur mihaela bucur mihaela daca o persoana feminina si a depus dosarul pt pensie anticipata, avand varsta de 55 ani si o vechime in munca de 36ani si 4 luni , primeste decizia de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, câte puncte aduc, in cazul pensiei la limita de vârstă, ... Cristian Stamate Cristian Stamate Buna ziua, Cite puncte aduc, in cazul pensiei la limita de virsta, stagiul militar intre octombrie 1978 si martie 1980 si facultatea de 5 ani absolvita cu ... (vezi toată discuția)
Plata pensiei pt. limita de varsta-bani din urma? CYBORG CYBORG Buna ziua! Am depus dosarul de pensionare pentru limita de varsta la data de 9 iulie 2019. Mi s-a spus sa vin peste doua luni. Asta inseamna cam pe 9 ... (vezi toată discuția)