avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Astazi 11.09.2020, am incercat sa cumpar bere fara ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Astazi 11.09.2020, am incercat sa cumpar bere fara alcool de ...

Astazi 11.09.2020, am incercat sa cumpar bere fara alcool de la Penny Market din Hunedoara cu tichete de masa in valoare de 20 lei si mi s-a raspuns ca nu se poate deoarece berea fara alcool sau cu alcool nu se vinde cu tichete de masa.Este posibil asa ceva?Berea fara alcool sa nu o poti cumpara cu tichete de masa?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:03, 11 Septembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Tichetele de masă sunt bilete de valoare acordate angajaților, lunar, ca alocație individuală de hrană, utilizate numai pentru achitarea mesei sau pentru achiziționarea de produse alimentare.
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
In opinia mea, cf. disp. legii 165/2018, este gresita interpretarea ca nu se poate cumpara bere fara alcool. Totusi, faptul ca o casiera v-a interzis acest lucru nu e un capat de lume, nu ati fost prejudiciat cu nimic.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Practica unor supermarket-uri contrazic legea. ... probabil, produse alimentare = produse în stare naturală sau prelucrate, destinate consumului uman, inclusiv apa minerală şi guma de mestecat, din care se exclud tutunul, produsele medicinale şi substanţele narcotice sau psihotrope

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete de masa Florenta30 Florenta30 Buna ziua, referitor utilizare tichete de masa primite de salariat: va rog sa-mi spuneti daca intr-un supermarket se poate plati cu tichete de masa hrana ... (vezi toată discuția)
Se poate refuza plata cu bonuri pentru anumite produse? ElComandante ElComandante Buna ziua. Am avut neplacerea sa imi fie refuzata plata prin tichete de masa pentru vin sau bere la o unitate comerciala. Este legal acest lucru, avand in ... (vezi toată discuția)
Este legal? arlette arlette Buna ziua. As vrea sa stiu daca in Contractul Colectiv de munca la nivel de unitate este legal sa fie stipulat ca tichetele de masa cuvenite sa fie ... (vezi toată discuția)