Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 288 soluții astăzi
Acest site folosește cookies. Informații aici
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua.Va rog frumos , daca se poate , sa ma ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua.Va rog frumos , daca se poate , sa ma ajutati in urmatoarea ...

Buna ziua.Va rog frumos , daca se poate , sa ma ajutati in urmatoarea situatie. Proprietra unei garsoniere cf.3 , situata in cartierul Ferentari,zona Zabrauti este plecata de aproximativ 13 ani in Australia.In tot acest timp , locuinta a fost locuita pe perioade diferite de timp de catre membrii familiei si ultima data de catre un chirias.Chiriasului i s-a facut contract de inchiriere pe 3 ani ( expira in iunie 2021 ) si s-a inregistrat la administratia financiara.In urma cu ceva timp chiriasul a plecat la munca in Germania , nereziliind contractul de inchiriere , ba mai mult , s-a inteles verbal cu proprietara garsonierei sa o cumpere.In aceasta perioada-de cand a plecat chiriasul din garsoniera , garsoniera a ramas nelocuita.Martea trecuta niste romi au intrat cu forta in garsoniera ,au schimbat usa de la intrare si s-au instalat bine-mersi,refuzand sa elibereze spatiul.A fost sesizata politia de catre un membru al familiei,aceasta a venit si...a plecat fara a-i evacua pe intrusi.Cum credeti ca trebuie procedat in continuare , pentru a-i evacua si a limita pagubele produse , inclusiv prin consumul de curent electric.Va multumesc anticipat pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: ileana-mitrea , utilizator 09:54, 15 Septembrie 2020
7 din 7 utilizatori consideră
acest răspuns util
Reziliati contractul de furnizare a energiei electrice.Pleaca singuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirias rau platnic al utilitatilor MiPi MiPi Care sunt pasii pt rezilierea unui contract de inchiriere, cand chiriasul e rau platnic al utilitatilor? Contractul de inchiriere are prevazuta rezilierea in ... (vezi toată discuția)
Nedeclarare la fisc a contractului de inchiriere VerTrad1 VerTrad1 Buna ziua! Va solicit un sfat in aceasta privinta: Am inchiriat garsoniera proprietate personala unei persoane si am incheiat un contract. Avand domiciliul la ... (vezi toată discuția)
Evacuare chirias Apafoc Apafoc Buna ziua, am urmatoarea problema: Se inchiriaza cu \\\\"contract de mana\\\\" o garsoniera, nedeclarat la fisc; totul decurge ireprosabil chiriasul plateste ... (vezi toată discuția)