avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... deoarece nu pot iesi din comitetul asociatie pe viata, ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

deoarece nu pot iesi din comitetul asociatie pe viata, pot depune ...

deoarece nu pot iesi din comitetul asociatie pe viata, pot depune cerere de iesire din asociatie ? Exista vre-o specificatie legala care ma obliga sa raman pe viata membru in comitet ?
Ultima modificare: Duminică, 13 Septembrie 2020
marius.dumitrescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 09:53, 21 Februarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Convocati adunarea generala. Insa se pune intrebarea - De ce nu mai are asociatia presedinte? A decedat?
~ Conținut șters la cerere ~
Deci sa ne intelegem. Presedintele si-a dat demisia si dvs, ca membru in CEx, nu va puteti da demisia. Corect?
~ Conținut șters la cerere ~
Asta am inteles, pentru ca asta ati intrebat in primul mesaj. Nu?

Dar eu v-am intrebat altceva.
Presedintele cum si-a dat demisia, daca dvs nu puteti sa va dati demisia?
Demisia presedintelui nu este egala cu zero? Nu este inca in functie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Presedintele asociației de proprietari poate fi și administrator? Mainerici  Ctin Mainerici Ctin In cadrul unei asociatii presedintele poate îndeplini si functia de administrator? ÎN SITUAȚIE IN CARE UN PRESEDINTE ISI DA DEMISIA, nu există comitet ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in urma unei intruniri desfasurate saptamana trecuta ... Baideanucatalina@gmail.com Baideanucatalina@gmail.com Buna ziua! In urma unei intruniri desfasurate saptamana trecuta in cadrul asociatiei de proprietari, presedintele asociatiei si a exprimat verbal demisia, a ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am urmatoarea intrebare: daca un presedinte de administratie ... Mihai Carnaru Mihai Carnaru Buna seara, Am urmatoarea intrebare: daca un presedinte de administratie de proprietari isi da demisia, din motive personale, iar membrii asociatiei nu ... (vezi toată discuția)