avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi

Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia CataramăVezi agenda și participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Doresc sa ii schimb destinația unui magazin
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Doresc sa ii schimb destinația unui magazin

Bună ziua, dețin un magazin outlet cod caen principal 4771,cum procedez dacă doresc sa ii schimb destinația în magazin second hand, pot păstra codul caen 4771?Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 14 Septembrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 18:45, 21 Septembrie 2020
Buna ziua, puteti pastra codul caen precedent si sa adaugati codul 4779, care poate fi trecut si la obiect secundar de activitate. Procedura de modificare o gasiti aici: [ link extern ]
Buna ziua,

Puteti mentiona un obiect secundar de activitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen anita22 anita22 Buna ziua, mi-am deschis un magazin second de imbracaminte cu autrizatie persoana fizica cu codul caen 4779(comert cu amanuntul al bunurilor de ocazie vandute ... (vezi toată discuția)
Coduri caen magazin second hand mateiadriana mateiadriana buna ziua ,p entru deschiderea unui magazin second hand ce cod caen trebue sa aleg? (vezi toată discuția)
Doresc să-mi deschid un second hand Silaghi Mircea Silaghi Mircea Bună ziua,Doresc să-mi deschid un second hand cu tot felul ce acte am nevoie? Și ce cod CAEN să-mi pun ? Mulțumesc (vezi toată discuția)