avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Apartament in rate Spania, renuntare la rate, poprire ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Apartament in rate Spania, renuntare la rate, poprire salariu Buna ziua, Va rog sa imi spuneti ce se poate face in situatia ...

Buna ziua,

Va rog sa imi spuneti ce se poate face in situatia urmatoare. Sotul meu lucreaza in Spania de 2 ani. A mai lucrat 7 ani inainte de 2008. Intre anii 2005 - 2007 a cumparat in rate un apartament in valoare de 155.000 euro. In 2008 a venit in tara si ne-am casatorit. In tot acest timp nu am mai platit rata. Eu am mai intrat pe google map si am vazut ca era afisat pe balconul apartamentului anuntul cu SE VENDE, adica se vinde si un numar de telefon. Am mai fost in vizita in Spania in satul respectiv si am observat ca apartamentul este locuit. Am neglijat aspectul ratelor si am renuntat la el. De 2 ani sotul meu lucreaza in Spania si locuieste in acelasi sat dar, in chirie. Saptamana trecuta a primit o instiintare in care este anuntat ca trebuie sa plateasca 60.000 de euro diferenta apartamentului si comisioane pentru apartamentul respectiv si ca i se va face poprire pe salariu. Ce putem face? Va multumesc frumos.
E greu de digerat dar riscati sa pierdeți zeci de mii de euro,e greu de digerat pt ca o consultație nu costa 1- -200 de lei ca in Romania,e greu de digerat pt ca in tarile civilizate orice discuție cu av e contra cost nu va la noi unde vecinil,varul sandel și toată lumea are impresia ca sfaturile sunt gratuite.Digerati bine și procedati în consecință.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fapta considerată furt in elveția! Remus9123 Remus9123 Un prieten de al meu lucrează curier in Austria și fiind greșeala de la ei s-a trezit cu un pachet in plus in mașina după ce le-a dus pe toate in ... (vezi toată discuția)
Drept penal - furt in germania cu recuperare prejudiciu Rusu Florentin Rusu Florentin Buna ziua ! In urma cu vreo 2 saptamani am facut o greseala mare. Ma aflam pe teritoriul Germaniei impreuna cu un coleg de munca, am coborat la un bar iar dupa ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere DariaPopescu DariaPopescu Buna ziua! Fostul sot plateste copiilor nostri (5 si 6 ani) o pensie de intretinere de 400 de lei, declarand ca nu realizeaza venituri, el lucrand de fapt in ... (vezi toată discuția)