avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua comunitate,locuiesc într-un bloc și ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua comunitate,locuiesc într-un bloc și administratorul ...

Buna ziua comunitate,locuiesc într-un bloc și administratorul ne-a avizat că nu m-ai putem platii întreținerea in contul asociației la bancă deoarece aceasta percepe un comision pentru fiecare ordin de plată și trebuie să plătim numai la casierie,a doua problema este numele proprietarilor este afișat în dreptul fiecărui apartament pe lista de întreținere și pe lista cu Nr. de interfon, i-am cerut adm.sa nu-l mai treacă și mi-a răspuns că așa este legal și a treia problema este că pierderile de apă sunt repartizate numai celor care au contoare mai vechi care nu m-ai au aviz metrologic,este legal cum procedează administratia ?
Mulțumesc pentru răspuns
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 17:29, 20 Septembrie 2020
latka a scris:

Nu textul GDPR indica explicit asa ceva, ci interpretarea lui. E deja cunoscut acest lucru, în multe asociații de proprietari. Găsiți pe site-ul ANSPDCP mai multe informații.

Cu "ANSPDCP" am gasit
[ link extern ] /
Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
Protectia Datelor Data Protection Protection des Donnees
..
Stimati vizitatori,
Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, in calitate de autoritate publica centrala autonoma cu competenta generala in domeniul protectiei datelor personale, reprezinta garantul respectarii drepturilor fundamentale la viata privata si la protectia datelor personale ..
.
revin, deci, cu rugamintea de a indica paragrafele care conduc la interpretarea specificata.
Ultima modificare: Duminică, 20 Septembrie 2020
Mike41, utilizator
V-am dat link-ul sa citiți, mai mult nu știu ce doriți. N-o sa găsiți vreo lege în care sa spună :numele proprietarilor nu se mai afișează la avizier.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stie cineva daca "normele metodologice de facturare şi repartizare ... Alexandru HG Alexandru HG Stie cineva daca \"Normele metodologice de facturare şi repartizare pe proprietari individuali a consumului total de apă înregistrat la nivelul ... (vezi toată discuția)
În ce condiții legale se pot schimba vechile apometre de apartament ... Cojocaru mihai Cojocaru mihai În ce condiții legale se pot schimba vechile apometre de apartament cu unele cu radiocitire wireless (asa dorește presedintele ). Specific: la prima ... (vezi toată discuția)
Buna seara! comitetul asociatiei de locatari a dispus achizionarea ... augbarbu augbarbu Buna seara! Comitetul asociatiei de locatari a dispus achizionarea si montarea unui sistem de monitorizare video a intrarii in bloc, format din camere video, ... (vezi toată discuția)