avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... oprire conturi persoana fizica. Buna ziua daca la un ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

oprire conturi persoana fizica. Buna ziua daca la un momendat ...

oprire conturi persoana fizica.
Buna ziua daca la un momendat am fost asociat/administrator la o anumita firma... am renuntat acum ceva timp la aceasta functie, dirma a intrat in insolventa. cei de la Anaf pot pune oprire pe salariul meu de persoana fizica ?
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 20:45, 17 Septembrie 2020
Daca nu se reține culpa dvs pt situatia in care a ajuns firma, nu, nu veti avea poprire pe persoana fizica
Inainte de orice masura de executare silita impotriva dumneavoastra este necesara existenta unui titlu executoriu.

Din informatiile pe care le-ati dat raspunsul scurt este ca nu pot sa va execute silit.

Cel putin nu inainte de a exista o hotarare judecatoreasca prin care sa fiti obligat la plata. Pentru pronuntarea unui astfel de hotarari este necesar sa primit citatie la judecata si copie a cererii de obligare a dumneavoastra la plata datoriilor societatii falite.

Sper sa va fie de folos informatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, se da urmatoarea speta, la data de xx.xx.xxx intre ... S.C PGH Enterprise Telecom S.R.L S.C PGH Enterprise Telecom S.R.L Buna ziua, Se da urmatoarea speta, La data de xx.xx.xxx intre 2 parti, una societate comerciala cealalta persoana fizica se incheie un contract de furnizare ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am primit acasa o somatie de plata cu titlu executoriu ... FLORYYYS FLORYYYS Buna ziua! am primit acasa o somatie de plata cu titlu executoriu si executare silita de la ANAF [pentru {firma care a intrat in insolventa} SI dupa ... (vezi toată discuția)
Recuperare imprumut bani cu contract notarial grigore07 grigore07 Buna ziua, Vin inaintea dumneavoastra cu necazul meu: Am oferit ca imprumut 60.000 lei unei cunostinte (persoana fizica) cu contract notarial, care are clar ... (vezi toată discuția)