avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna as avea si eu o intrebare se poate sterge tatal ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna as avea si eu o intrebare se poate sterge tatal nebiologic ...

Buna as avea si eu o intrebare se poate sterge tatal nebiologic de pe certificatul de nastere a copilului?
Cel mai recent răspuns: Mirabela fedeles , utilizator 00:41, 7 Noiembrie 2020
Buna seara doar la recunoscut nu am fost casatoriti.Se poate sterge din certificat fara test adn?

gi-jane2 a scris:

da, prin tagada sau contestare a recunoasteii paternitatii, dupa cazul in care va aflati.
sunteti casatorita cu tatal, e un copil nascut sau conceput in timpul casatoriei sau l-a recunoscut ?

Nu.
Nu se sterge nimic din certificat. Ca nu dati cu pasta corectoare..
Orice modificare se face pe baza unei hotărâri judecătorești. .
Exista posibilitatea ca la procesul pentru tagada de paternitate sau contestarea paternitatii sa nu fue necesar testul de paternitate?

raluk0207 a scris:

Nu.
Nu se sterge nimic din certificat. Ca nu dati cu pasta corectoare..
Orice modificare se face pe baza unei hotărâri judecătorești. .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara este posibil ca si tatal nebiologic sa fie sters de ... Mirabela fedeles Mirabela fedeles Buna seara este posibil ca si tatal nebiologic sa fie sters de pe certificta mentionez ca doar la recunoscut nu am fost casatoriti.Se poate ca prin judecata sa ... (vezi toată discuția)
Copil- paternitate Margaretad Margaretad Buna ziua am o antrebare Am o fetița de 2 luni și mi-am dat seama k nu e a prietenului meu am trecuto pe numele lui acum as putea sa schimb certificatu și ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. ma. confrunt cu următoarea problema. bebelușul ... ilimarce ilimarce Bună ziua. Ma. confrunt cu următoarea problema. Bebelușul născut în Anglia a fost trecut pe certificatul de naștere pe numele mamei și recunoscut de ... (vezi toată discuția)