avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cadrul legal pentru a crea o platformă prin care să ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cadrul legal pentru a crea o platformă prin care să plătesc din firmă persoane care nu dețin SRL sau PFA

Salutare,

Doresc sa construiesc o platforma pe care o persoana fizica la indeplinirea unor task-uri sa primeasca o anumita suma de bani. Care este cadrul legal prin care pot sa platesc din firma online o persoana care nu are SRL sau PFA.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: spinnered12 , utilizator 21:14, 21 Septembrie 2020
Legal nu puteti.
Pe modelul unei platforme de genul Freelancer. Unde oferi un serviciu si esti platit cu o suma mica fara ca omul care e platit sa necesite vreo firma. Vedeti exemplele Fiverr & Freelancer
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Si eu am nevoie de aceasi informatie, daca gasiti raspunsul sa ma imi scrieti si mie va rog.

Am pus mai multe intrebari si pe alte siteuri, daca gasesc raspuns va anunt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Implicatii servicii freelanceri Iulia_8891 Iulia_8891 O societate cu CAEN de realizare a software-ului doreste sa foloseasca serviciile prestate de niste programatori freelanceri (de pe diverse site-uri de ... (vezi toată discuția)
Sugestie legala (daca este nevoie de infiintare srl) Stephen303 Stephen303 Buna seara, as dori si eu daca poate cineva sa ma ajute cu ceva sfaturi/idei daca suntei in cunostinta de cauza. Problema e in felul urmator, sunt pasionat ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie, angajare la pfa sau srl, venit si impozit raymond96 raymond96 Salut, Sotia mea e insarcinata si lucreaza la o firma unde nu ar putea sa-si indeplineadca task-urile curand. Job remote nu i-am gasit si Ne tot gandim la ... (vezi toată discuția)