avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 241 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Redeventa din urma este deductibilă din impozitul pe ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Redeventa din urma este deductibilă din impozitul pe venit?

Buna ziua,
Functionez cu firma(pfa-prof.liberala) de cca 8 ani de zile intr-un spatiu apartinind unei institutii a statului fara a plati redeventa.
Zilele trecute am facut contract si am platit si redeventa din urmă pe cei 8 ani.
Aceasta redeventa pe cei 8 ani din urma este deductibilă din impozitul pe venit?Daca da pe citi ani?
Va multumesc !
Ultima modificare: Luni, 21 Septembrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 10:44, 21 Septembrie 2020
Avand in vedere ca ati achitat acum intreaga suma, o treceti pe toata in RJIP si o deduceti, de asemenea, pe toata la calcul impozitului in declaratia unica.
Ultima modificare: Luni, 21 Septembrie 2020
Iulian MANEA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii si contributii pfa, nou infiintat ionam_2002 ionam_2002 Buna ziua, Saptamana care tocmai s-a incheiat am infiintat PFA-ul meu, am obtinut certificatul de la ONRC. Sunt angajata cu contract de munca pe perioada ... (vezi toată discuția)
Completare in declaratia unica decontare cas ilbobass ilbobass Buna ziua, Am si eu o problema la care as dori sa ma ajutati cu un raspuns. Sunt PFA si in anul 2017 am declarat anticipat un venit net sub venitul minim ... (vezi toată discuția)
Intocmire nir pfa productie eleni16 eleni16 buna ziua,pentru PFA cu domeniul de activitate productie mobila de intocmeste nir si raport de productie sau nu este obligatoriu ? in acest caz cum se ... (vezi toată discuția)