avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intrebare Intrebare Un angajat are un salariu de baza ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intrebare Intrebare Un angajat are un salariu de baza de 5 lei ...


Intrebare
Intrebare
Un angajat are un salariu de baza de 5 lei (grila maxima la nivelul societatii este de 6 lei) si o indemnizatie de conducere. In prezent doreste diminuarea indemnizatiei de conducere alstfel: o parte din indemnizatie,sa treaca la salariul de baza (astfel va avea un salariu maxim pe grila-6 lei) iar restul sa ramana ca si indemnizatie de conducere. Este posibil asta? art. 37 si 38 din Codul muncii nu prea imi lasa impresia ca acest lucru ar fi posibil.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:44, 21 Septembrie 2020
Este posibil , cu acordul salariatului ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prevedere in ccm referitoare la salarii pia_ionita pia_ionita In CCM-ul de la nivelul societatii exista urmatorul articol: \"La trecerea dintr-o functie de conducere intr-o functie de executie, salariul de baza este ... (vezi toată discuția)
Sanctiune disciplinara sau concediere? ilincapopa72 ilincapopa72 Buna ziua.Va rog sa imi spuneti cum poate fi sanctionat disciplinar un angajat care a depus o cerere de concediu fara plata,si nu s.a mai prezentat la ... (vezi toată discuția)
Trecere de pe un post cu studii medii pe un post cu studii superioare chichisan dan chichisan dan Buna ziua! Am si eu o intrebare daca este posibil sa primesc raspuns. Sunt angajat la o scoala pe postul administrator patrimoniu. Am fost angajat cu studii ... (vezi toată discuția)