avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, acum 2 ani de zile am vândut un imobil am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, acum 2 ani de zile am vândut un imobil am achitat ...

Buna ziua, acum 2 ani de zile am vândut un imobil am achitat toate facturile și am reziliat contractul cu cei de la Enel. Zilele trecute am primit o factura in valoare de -0,06 RON de la ei pentru certificatul verde ,factura care a venit la o adresa care nu o mai am de 10 ani de zile.Am trimis un email și i am rugat sa îmi șteargă date și adresa din baza lor de date din moment ce nu am datori la ei și contractul este reziliat de 2 ani de zile.Răspunsul lor a fost ca da contractul este reziliat și atât din moment ce eu știam asta și aveam alta cerința.Ce pot sa fac,ce lege exista sau ce pot sa invoc sa nu mai apar in baza lor de date? Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Sapte seven , utilizator 13:36, 25 Septembrie 2020


Nu ma poate ajuta nimeni cu o lege exacta privind proctectia datelor private sau unde sa caut ?
Cereti stergerea datelor, apelati la dreptul de a fi uitat*, in baza GDPR.
Nu va raspund sau raspunsul este negativ... faceti plangere la ANSPDCP.
Ultima modificare: Vineri, 25 Septembrie 2020
Ionut.ion, utilizator
Multumesc mult!
Sunt date din contractul intre doua parti.Poate contractele se arhiveaza.Nu poti sa ceri sa se distruga baza de date unei societati care lucreaza cu mii de abonati la energie electica.V-a adus un prejudiciu ?
Dacă contractul este reziliat de 2 ani de zile? Este un alt proprietar pe acest imobil. De ce sa primesc eu corespondenta care este confidențiala cu datele mele la alți oamenii? De ce nu primește noul proprietar certificatul verde? De ce sa mai primesc factura ptr certificatul verde? De ce sa risc peste ani sa ma trezesc cu cine știe ce datorii dacă eu am reziliat contractul și mi am achitat toate datoriile? La ce le folosește date mele ,doar nu e casa de pensi ,care da peste ani au nevoie de baza de date.Sunt doar niște întrebări retorice pe care mi le am pus si nu va sunt adresate direct Dvs.Am facut o career officials referitor la dreptul meu de a fi uitat cum mi a sugerat cineva mai sus! Am văzut ca sunt mulți oamenii cu probleme ulterioare referitor la lucrurile lăsate nefinalizate și nu vreau sa ma aflu printre ei.O zi buna la toată lumea!

Alte discuții în legătură

Este legal? - retragere greoaie de pe site de matrimoniale Este legal ca un sait de matrimoniale pe care mi-am facut cont ,sa nu pot sterge contul decât daca trimit un fax cu explicații de ce vreau sa sterg contul si ... (vezi toată discuția)
Incalcare drepturi gdpr ? wideace wideace In ordine cronologica: 1. Am depus actele la primarie pentru obtinerea unei autorizatii de construire (refacere imprejmuire). 2. Ulterior am gasit pe ... (vezi toată discuția)
Asociație de proprietari -date personale maria mary maria mary Buna ziua! Îmi puteți spune, va rog, ce pași concreți trebuie să facă o asociație de proprietari cu privire la prelucrarea datelelor personale ale ... (vezi toată discuția)