avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... nu imi mai apare topic necitit
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

nu imi mai apare topic necitit

toate topicurile imi apar citite !
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 18:21, 9 Ianuarie 2010
tudorvaleriu a scris:

1. La mine s-a remediat problema. Sper sa tina.
Ma ajuta foarte mult in rapiditatea interventiilor.
Multumesc mult!
La multi ani!

2. Ar mai fi o problema: topicurile deschise de mine, in forumurile unde sunt moderator, nu au butonul "lock" si nu pot bloca topicul, atunci cand vreau sa fac asta.
3. Si alta problema: cand editez un titlu de topic nu se modifica decat in lista de topicuri, nu si la topicul respectiv.

rezolvat punctele 2 si 3. :hugall:

O seara frumoasa
Multumesc mult, sunt rezolvate!
Sa aveti sarbatori fericite!
rezolvata problema!
multumesc
multumiri=D>,s-a rezolvat repede ca intodeauna.
va urez cele mai frumoase sarbatori!
ana&maria
Va rog sa ma ajutati. Si la mine apar topicurile ca fiind necitite ! Am incercat sa dau din bara tools / clear cookies ...dar nu merge ! Ma puteti ajuta ? Va rog mult !

maran corina

Alte discuții în legătură

Citesc un subiect si apare ca necitit Adriantot Adriantot Cand citesc un subiect in forum sau dau un raspuns la acel subiect , la parasirea lui trebuie sa apara ca subiect citit. De obicei asa se intampla , dar acum ... (vezi toată discuția)
Topic citit/ necitit Gratiela Ratiu Gratiela Ratiu De ceva timp nu mai pot sa vad daca am citit sau nu un subiect, pentru ca raman toate \'galbene\'. De ce? (vezi toată discuția)
Administrator de site elga50 elga50 Ajutoooor!!! Nu e niciun administrator de site care sa se priceapa la soft ca m-au innebunit patratelele galbene care nu se mai decoloreaza. (vezi toată discuția)