avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Va deranjez cu o intrebare legata de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Va deranjez cu o intrebare legata de calculul indemnizatiei ...

Buna ziua! Va deranjez cu o intrebare legata de calculul indemnizatiei de crestere. Anterior nasterii copilului am obtinut venituri din activitati independente (mai exact PFI). Intrebarea mea este cum se calculeaza venitul net in acest caz? In declaratia unica venit net apare definit ca venitul brut minus cheltuielile deductibile. Conform legii, ar fi de fapt venit brut - CASS - CAS - impozit. Cum este corect?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:29, 26 Septembrie 2020
Potrivit OUG 111/2010 : se iau in calcul veniturile rezultate după scăderea impozitului pe venit și, după caz, a contribuțiilor sociale obligatorii datorate, conform legii, corespunzător fiecărei categorii de venit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza venitul net pentru indemnizatia crestere copil? steluta60 steluta60 Buna ziua! In ultimele 12 luni salariul meu a fost supus unor popriri. As dori sa stiu ce venituri vor aparea pe adeverinta ce trebuie completata pentru ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil roxana11277 roxana11277 Buna ziua, sunt insarcinata si am popriri pe salariu. Intrebarea mea este cum se calculeaza indemnizatia de crestere copil.... ce bani imi raman in mana dupa ... (vezi toată discuția)
Indemnnizatie crestere copil sorinioan sorinioan Buna,cum se calculeaza indemnizatia pentru cresterea copilului,din salariu net sau brut. (vezi toată discuția)