avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decontare 41,5% pentru angajatii care au revenit din ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decontare 41,5% pentru angajatii care au revenit din somaj tehnic ...

Decontare 41,5% pentru angajatii care au revenit din somaj tehnic
daca cererea a fost depusa in 02.09.2020 pentru luna Iulie 2020 chiar daca contributiile au fost platite in termenul scadent 25 ale lunii August mai putem beneficia de decontare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:15, 26 Septembrie 2020
In opinia mea, da ... în perioada 01 – 25 a lunii următoare perioadei de raportare căreia îi sunt aferente veniturile, se depun electronic la AJOFM/ALOFM următoarele documente:
- cerere datată şi semnată de reprezentantul legal;
- declaratie pe proprie raspundere;
- lista persoanelor care beneficiază de suma in cauză.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere pentru decontarea unei parti din salariu, respinsa valahd@gmail.com valahd@gmail.com Sunt în situația de a fi depășit cu 2 zile termenul prevăzut de art. II alin. (2) din O.U.G. nr. 92/28 Mai 2020 în ceea ce privește depunerea cererii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am avut in somaj tehnic tot personalul din departamentul ... twinklestar357 twinklestar357 Buna ziua. Am avut in somaj tehnic tot personalul din departamentul administrativ in perioada 16.03 - 12.06. Am intrebat la AJOFM daca pot sa depun si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua pentru luniile iunie si iulie firma a primit ajutorul ... GalLacika GalLacika Buna ziua Pentru luniile Iunie si Iulie firma a primit ajutorul de stat, 41,5% cu conditia platiilor contributiilor angajatiilor care au fost in somaj ... (vezi toată discuția)