avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1452 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum sa procedez pentru a face o donatie?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum sa procedez pentru a face o donatie?

Cum sa procedez pentru a face o donstie?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 20:12, 27 Septembrie 2020
luați dontararul, actele de proprietate pentru ce vreti sa donati si mergeti la notar.

FAPTABUNA a scris:

Cum sa procedez pentru a face o donstie?

depinde ce vreti sa donati, cui...
Ultima modificare: Duminică, 27 Septembrie 2020
gi-jane2, moderator
Mergeți la.un notar pt a afla ce acte sunt necesare,costuri etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Costuri act donatie oancea_lacramioara_luciana oancea_lacramioara_luciana care sunt costurile pentru o donatie de autoturism , conditiile si actele necesare (vezi toată discuția)
Acte pt a intra in posesia locuintei parintilor mei florica72 florica72 Buna ziua! Parintii mei batrani vor sa imi dea mie casa q acte, pt ca restul fratilor nu ii sprijina si nu ii ajuta deloc. Care e procedura legala si care ... (vezi toată discuția)
Dezbaterea mosteniri Alexandra2705 Alexandra2705 Se poate dezbate mostenirea pe un teren dupa moartea partintiilor care au decedat acum 20 de ani? Ce acte sunt necesare? (vezi toată discuția)