avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna,detin un teren cu Cf,si Nr. Topo ,doresc sa aflu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna,detin un teren cu Cf,si Nr. Topo ,doresc sa aflu cine este ...

Buna,detin un teren cu Cf,si Nr. Topo ,doresc sa aflu cine este unul dintre vecini,nu am vazut pe nimeni la terenul respectiv de ani de zile, cum pot afla cine este proprietarul?.Cum ai pot afla CF-ul ,sau daca este intabulat...........?
Cel mai recent răspuns: Remus RR , utilizator 09:02, 28 Septembrie 2020
este simplu. intrii aici, geoportal.ancpi.ro/geoportal/imobile/Harta.html ............. cauti zona si vezi numaru CF. daca are sau nu. apoi daca are intrii aici: epay.ancpi.ro/ si in zilele lucratoare soliciti un extras cf , costa 20 lei. se transmite pe loc.
Ultima modificare: Duminică, 27 Septembrie 2020
ana19902, utilizator
Multumesc pentru raspuns!O zi buna!(Sper sa reusesc sa gasesc Cf-ul)
As putea sa gasesc si la primarie la cadastru,nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bloc apartamente cu nivel înălțime mai mare decât în planul de urbanism al zonei Podeni Podeni Care sunt implicațiile juridice pe termen scurt si lung dc achizitionez un apartament intr un bloc din 2011 in Buc militari, apartament care are Carte ... (vezi toată discuția)
Recunoastere limite propietate inscrisa la cadastru: in zona ... mateiz mateiz Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: In zona ... mateiz Utilizator 11:45, 14 Noiembrie 2022 Buna ziua, va rog sa ma ajutati in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am nevoie de un raspuns cu privire la ce inseamna ... mariustz mariustz Buna ziua, Am nevoie de un raspuns cu privire la ce inseamna schita cadastrala. Vreau sa cumpar un teren de la cineva, acesta neavand timp mi-a dat ... (vezi toată discuția)