avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Cursuri suspendate pe covid,scoala nu declara public
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Cursuri suspendate pe covid,scoala nu declara public

Buna ziua, am copilul în cls 1,din data de 16sept cursurile au fost suspendate din cauza apariției a mai multor cazuri de covit printre învățătoare. De la lucru am fost sunata de Hr ca nu poate găsi suspendarea cursurilor nici pe situl scolii nici la DSP ,am adus adeveinta de la secretariat cum ca au fost cursurile suspendate din cauza covit.Am fost iar sunata de la scoala ,departamentul juritic,sa mi se spună ca adeverinta nu este valabila și ca ,copiii nu apar nici la inspectorat anunțați, ca fiind cu cursurile suspendate, ca doamna nu ar avea voie sa tina cursuri on line,si eu nu o sa fiu platita ,sau o sa mi fie trași banii din salariu pt aceasta perioada. Unde putem vedea ca scoala a înregistrat cazurile de covit si de unde trebuie sa apara ca eu sa beneficiez conform legii de zilele libere plătite 75la suta cu copii sub 12 ani.
Treaba mea ,sa aduc cererea si declarația pe proprie răspundere,plus o adeverinta de la scoala cu suspendarea cursurilor ,mi am făcut o.
Mi se imputa ca dânșii nu pot sa si deconteze sumele,din cauza ca nu sunt transmise listele nominale cu copiii,inspectoratelor sau dsp ului
Ce este de făcut?sunt amentata ca mi se trag banii din salariu.
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Luni, 28 Septembrie 2020
vivi23ro, utilizator
Cel mai recent răspuns: vivi23ro , utilizator 10:31, 29 Septembrie 2020


Mai nou, mi s a spus ca DSP, aproba sau nu achitarea sumelor pt concediu, în funcție de procentul de pacienți infectați la mia de locuitori.... Întrebarea este, pt ce mai este legea 147/2020 dacă se aplica dupa ureche altceva? De unde știm noi, beneficiarii când se aplica, plătește sau nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie inpectorat epidemie scarlatina Mihaela Agh Mihaela Agh Buna ziua! Sunt mamica unui elev in cls 1 in scoala Pantelimon, Ilfov. In cursul anului scolar 2018-2019, au fost, cel putin din ce stiu parintii, doua ... (vezi toată discuția)
Buna seara. ce putem face sa eliminam purtarea mastilor in scoli? ... Arianna Liliana Arianna Liliana buna seara. Ce putem face sa eliminam purtarea mastilor in scoli? Este nevoie sa strângem cât mai multe semnături de la părinți sau cum putem proceda? Va ... (vezi toată discuția)
Compania la care am lucrat mi-a virat 2 salarii consecutive dupa incetarea activitatii ayleen ayleen Buna ziua! Am o nelamurire. In luna august am fost angajata unei companii de telecomunicatii, unde am stat o luna fara cateva zile... Am plecat si nu mi-am ... (vezi toată discuția)