avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Nu-mi este foarte clar, o persoana mai are nevoie de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Nu-mi este foarte clar, o persoana mai are nevoie de 12luni pentru ...

Nu-mi este foarte clar, o persoana mai are nevoie de 12luni pentru a avea un stagiu de cotizare complet de 35 ani si doreste sa se pensioneze anticipat la varsta de 60 ani , il ajuta sa cumpere vechime pentru cele 12 luni sau nu?
Cel mai recent răspuns: contavica , utilizator 16:05, 30 Septembrie 2020
O.U.G. nr.163/2020
Anexa nr.1
Articolul 1
Obiectul prezentului contract de asigurare socială este asigurarea în sistemul public de pensii în vederea obținerii pensiei pentru limită de vârstă.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

oug nr.163 din 2020 maria dinca maria dinca Barbat, nascut in mai 1959 -varsta standard de pensionare in mai 2024 Are 10 ani si 7 luni de grupa a-II-a (100%) de munca ceea ce inseamana daca are stagiu ... (vezi toată discuția)
As vrea sa ies la pensie anticipat partial si, pentru a avea ... Denisaparvulescu Denisaparvulescu As vrea sa ies la pensie ANTICIPAT PARTIAL (îndeplinesc condițiile de varsta), dar pentru a avea stagiu de vechime obligatoriu, trebuie sa mai CUMPAR ... (vezi toată discuția)
Varul meu si-a facut un contract pentru cotizare pensie acum ... Sevrin Sevrin Varul meu si-a facut un contract pentru cotizare pensie acum 6 ani de zile, la care plateste luna de luna Acei 6 ani de cotizatie \"aprobarea OUG 163/2020 \" ... (vezi toată discuția)