avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... As vrea sa ies la pensie ANTICIPAT PARTIAL si, pentru ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

As vrea sa ies la pensie ANTICIPAT PARTIAL si, pentru a avea ...

As vrea sa ies la pensie ANTICIPAT PARTIAL (îndeplinesc condițiile de varsta), dar pentru a avea stagiu de vechime obligatoriu, trebuie sa mai CUMPAR VECHIME.
Ar fi posibil conform ultimei ordonanțe? sau se aplica doar pentru cei care îndeplinesc conditia de varsta pentru ieșirea la pensie la limita de varsta?
Ultima modificare: Joi, 1 Octombrie 2020
Denisaparvulescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 12:48, 1 Octombrie 2020
O.U.G. nr.163/2020
Anexa nr.1
Articolul 1
Obiectul prezentului contract de asigurare socială este asigurarea în sistemul public de pensii în vederea obținerii pensiei pentru limită de vârstă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu-mi este foarte clar, o persoana mai are nevoie de 12luni pentru ... contavica contavica Nu-mi este foarte clar, o persoana mai are nevoie de 12luni pentru a avea un stagiu de cotizare complet de 35 ani si doreste sa se pensioneze anticipat la ... (vezi toată discuția)
Conform ordonanței de urgență pentru completarea art. 159 ... cimbet cimbet Conform Ordonanței de urgență pentru completarea art. 159 din Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, precum și pentru adoptarea unor ... (vezi toată discuția)
Am fost militar, m.am transferat la mai, mi.am dat demisia si ... croberta croberta Am fost militar, m.am transferat la MAI, mi.am dat demisia si acum vreau sa ies la pensie. Poț cumpăra vechime în munca ? (vezi toată discuția)