avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, VA ROG SA MA AJUTATI DACA ESTE CAZ DE ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, VA ROG SA MA AJUTATI DACA ESTE CAZ DE MALPRAXIS ...

Buna ziua,
VA ROG SA MA AJUTATI DACA ESTE CAZ DE MALL PRAXIS
Am fost operata la Spitalul de urgenta .............., in data de 01.07.2020, operatie de cezariana de urgenta.
La 7 zile mi s-au scos firele, am facut serom, care curgea din plaga, s-a lasat un fir da si unul nu. Doctorul m-a primit de doua ori la privat la cabinetul dansului si de doua ori in urgenta (mentionez ca la urgenta nu m-au primit ci am fost directionata catre medicul care m-a operat). Doctorul m-a pansat, in prealabil curatand rana cu betadina si apa oxigenata. Si m-a indrumat sa merg acasa sa ma pansez singura pana se vindeca plaga de la sine. Am inceput sa am dureri si o hemoragie uterina puternica care a tinut din 01.07.2020 toata luna iulie si 2 saptamani din luna august.

Din plaga curgea Serom, aveam plaga deshicenta, partial cu supuratie mai ales spre polul lateral stang (depozite albicioase la nivelul transei, marginea superioara cu zona cu aspect de necroza aproximativ 2 cm). Am mers la Bucuresti, la Spitalul Polizu in urgenta, Filantropia, si Floreasca dar am fost indrumata sa iau legatura cu medicul care m-a operat.

Am ajuns la Regina Maria la privat (unde am si abonament de la angajator cu unele consultatii gratuite) - aici am fost vazuta de 3 medici chirurgi - care mi-au chiuretat plaga si m-au pansat saptamanal timp de o luna de la nasterea copilului (iulie 2020).

In prezent am scapat de necroza dar cezariana este inca desprinsa la exterior - merg pe a 4 a luna de pansa. Plaga de cezariana este desprinsa, si necesita o interventie chirurgicala reparatorie, care ma costa 2000 euro - financiar nu am posibilitate sa fac interventia. Am luat legatura la Bucuresti la spitalele de stat mentionate mai sus dar sunt in carantina si nu se poate ocupa nimeni de cazul meu. Am discutat inclusiv printr-o cunostinta cu un director de spital, medic ginecolog care la fel ne-a recomandat sa mergem la medicul care m-a operat (am luat de mai multe ori legatura cu dr. care a facut cezariana, si mi-a recomandat pansament la domiciliu). Plaga nu se inchide si necesita interventia.
In masura in care ne puteti ajuta va multumim.

Ultima modificare: Joi, 1 Octombrie 2020
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:00, 1 Octombrie 2020
Pentru a vedea daca este vorba de mallpraxis trebuie analizate documentele medicale si celelte probe pe care le aveti ( martori , convorbiri etc.) pe care le aveti pentru a se evalua ce probe aveti in eventualitatea unui proces.de asemenea se pot face demersuri la Colegiul medicilor etc.
Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/articol_381...
si aici: www.avocatnet.ro/articol_497...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, numele meu este moldovan ramona În luna mai anul ... Ramona Moldovan Ramona Moldovan Bună ziua, numele meu este Moldovan Ramona În luna mai anul acesta am avut o intervenție chirurgicala histerectomie, în timpul operației mi s a perforat ... (vezi toată discuția)
Plagă infectată. spitalul spune că sunt sănătos! misulino misulino In urma cu 3 saptamani am fost operat la un spital de stat din Bucuresti de granulom, dupa ce in octombrie 2017 fusesem operat in acelasi loc (zona inghinala) ... (vezi toată discuția)
Complicatii dupa cezariana otonel otonel Am si eu o problema mare care ma supara legata de sistemul nostru medical pentru care platim ca prostii si suntem tratati ca vitele ca-ti vine sa le faci ... (vezi toată discuția)