avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Nasterea intr-un spital privat se deconteaza de CAS?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Nasterea intr-un spital privat se deconteaza de CAS?

Buna seara ,
Ma intereseaza sa cunosc daca optez pentru nastere intr-un spital privat statul te poate sustine cu o parte din costul de nastere in baza unui decont eliberat de CASS?
Va multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Octombrie 2020
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:22, 2 Octombrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da.interesati-va la spital...nu va fi insa toată suma...nici măcar 1/2
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nașterea este un serviciu medical cuprins în pachetul de servicii de bază, contravaloarea fiind decontată de Casa de Asigurări de Sănătate. Acest serviciu se acordă asiguraţilor pe baza biletului de internare, eliberat de medicul de familie sau de medicul specialist, de către spitalele publice sau private care se află în relaţie contractuală cu casele de asigurări de sănătate.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot cu cass platit in provincie sa fiu decontat la bucuresti? eusaisapte eusaisapte Am gasit acest text de lege care ridica aceasta banuiala, si faptul ca am tot auzit ca unii (particulari) deconteaza consultatiile si uneori tratamente doar in ... (vezi toată discuția)
Bilete de trimitere eliberate de medicii de familie corina.bota corina.bota M-ar interesa cate bilete de trimitere pot emite intr-o luna medicii de familie! Sunt gravida in luna a 8-a si am nevoie de trei bilete de trimitere pentru mai ... (vezi toată discuția)
Cass / fnuas vs copii Meina Meina Conform Legii nr. 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii ce prevede categoriile de persoane care beneficiaza de asigurare de sanatate, fara a datora ... (vezi toată discuția)