avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 290 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Îmi expira permisul de conducere si cartea de ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Îmi expira permisul de conducere si cartea de identitate in ...

Îmi expira permisul de conducere si cartea de identitate in februarie 2021.
S-a prelungit valabilitatea acestora din cauza stării de urgenta? Cu cat?
Cel mai recent răspuns: Danut57 , utilizator 20:26, 8 Octombrie 2020
Nu s-a prelungit. Documentelor carora le expira valabilitatea in starea de alerta li se prelungeste valabilitatea inca 90 de zile de la sfirsitul starii de alerta. Mai aveti de asteptat.
Nu vi se aplica prevederile privind prelungirea valabilitatii, intrucat permisul de conducere si cartea de identitate va expira in februarie 2021.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada permis stare alerta Vasilescu 70 Vasilescu 70 Bună seara, În data de 21.o5.2020, am depus actele pentru preschimbare permis conducere străin. Emis în Spania. Dovada permis a fost emisa pana în data ... (vezi toată discuția)
Cartea de identitate expirata in starea de alerta Amalia2323 Amalia2323 Buna ziua, Mi-a expirat cartea de identitate in perioada starii de alerta. Stiu ca in perioada starii de urgenta a fost prelungita valabilitatea documentelor ... (vezi toată discuția)
Daca se preschimba cartea de identitate ( la termen ) , este ... Danut57 Danut57 Daca se preschimba cartea de identitate ( la termen ) , este necesara si schimbarea permisului auto? (vezi toată discuția)