latka 
	    	Utilizator

latka 
	    	Utilizator	    

Stefan Plama 
	    	Utilizator

Stefan Plama 
	    	Utilizator	    

latka 
	    	Utilizator

latka 
	    	Utilizator	    

si daca ies din Romania, si intru inapoi in Romania, se incepe numaratoarea de la zero?
 Stefan Plama 
	    	Utilizator

Stefan Plama 
	    	Utilizator	    

latka 
	    	Utilizator

latka 
	    	Utilizator	    

latka, utilizator
 latka, utilizator 	
			 alexa_187	                   

Dupa cat timp trebuie inmatriculat masina in Romania? Am masina din germania, dar vreau sa o folosesc doar cand sunt in Romania. Sunt obligat sa o inmatriculez ... (vezi toată discuția)
	                    alexa_187	                   

Dupa cat timp trebuie inmatriculat masina in Romania? Am masina din germania, dar vreau sa o folosesc doar cand sunt in Romania. Sunt obligat sa o inmatriculez ... (vezi toată discuția)

carol52968	                   

Buna seara. Pot circula cu o masina inmatriculata in Ungaria, (daca am dubla cetatenie si rezidenta in Ungaria) fara sa o inmariculez in Romania? Masina este ... (vezi toată discuția)
	                    carol52968	                   

Buna seara. Pot circula cu o masina inmatriculata in Ungaria, (daca am dubla cetatenie si rezidenta in Ungaria) fara sa o inmariculez in Romania? Masina este ... (vezi toată discuția)

adryanoo_boy	                   

Buna seara , am cumparat de curand o masina cu nr de spania definitive , itp valabil pana in 2020, asigurarea urmeaza sa expire. Am programat-o la RAR pe 7 ... (vezi toată discuția)
	                    adryanoo_boy	                   

Buna seara , am cumparat de curand o masina cu nr de spania definitive , itp valabil pana in 2020, asigurarea urmeaza sa expire. Am programat-o la RAR pe 7 ... (vezi toată discuția)