avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Am făcut o cercetare de piața pentru un client in ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Am făcut o cercetare de piața pentru un client in care am folosit ...

Am făcut o cercetare de piața pentru un client in care am folosit mai multe surse de date. Clientul a folosit rezumatul cercetării in care nu erau menționate sursele de date pentru a depune un proiect de finanțare. Pot fi acuzata de plagiat dacă in cadrul cercetării s-au menționat sursele de date și bibliografia dar in rezumat nu?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:43, 11 Octombrie 2020
dvs ati predat lucrarea intreaga, este responsabilitatea clientului sa faca ce vrea cu proprietatea lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plagiat lucrare de disertatie nastaseanamaria nastaseanamaria Buna ziua. Ieri trebuia sa-mi sustin lucrarea de disertatie. In schimb, fara a exista o lista initiala cu persoanele care sunt respinse pe motiv de plagiat, ... (vezi toată discuția)
Plagiat punkreator punkreator Se poate acuza cu plagiat un student, care a predat o lucrare de seminar cu un an in urma? Profesorul nu a sesizat acest fapt la predare, si a acordat o nota. ... (vezi toată discuția)
Nelamurire plagiat adrian1990 adrian1990 Buna seara. Am descarcat, un referat de pe un portal studențesc si pe care l-am predat profesorului. Acesta nu mi la luat in considerare catalogându-l drept ... (vezi toată discuția)