avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pentru un gard fara fundatie (stalpi din lemn si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pentru un gard fara fundatie (stalpi din lemn si gardul din plasa ...

Pentru un gard fara fundatie (stalpi din lemn si gardul din plasa de sarma), un cotet pentru caine si o magazie fara fundatie, construita din lemn, sunt necesare autorizatii de construire? Mentionez ca terenul este cumparat de la primaria orasului si este situat pe malul unui rau.

Alte discuții în legătură

Autorizatie reparatie gard gogutu85 gogutu85 Buna ziua, doresc sa stiu daca am nevoie sa obtin autorizatie de constructive/reparative pentru un gard din beton si fier, care se deterioreaza, de asemenea ... (vezi toată discuția)
Gard despartitor - "conflict" cu vecinul este vorba despre gardul ... BogdanIliescu BogdanIliescu Gard despartitor - \"conflict\" cu vecinul Este vorba despre gardul care delimiteaza terenul pe care mi-am construit casa. Gardul este de plasa de sarma pe ... (vezi toată discuția)
Este necesar autorizatie pde constructie pentru un gard din plasa de sarma? 30 LAURA 30 LAURA Buna, Am citit pe forum in data de 10.07.2009 ca ati dezbatut un subiect care ma intereseaza si pe mine. Este vorba despre autorizatia de constructie pentru ... (vezi toată discuția)