avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am cumparat un videoproiector pentru scoala. Cand l-am ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am cumparat un videoproiector pentru scoala. Cand l-am luat la ...

Am cumparat un videoproiector pentru scoala. Cand l-am luat la scoala ca sa proiectez pe tabla am constatat ca proiecteaza o imagine de dimensiuni mici ( nici elevii din primele banci nu vad). Am comandat de pe emag, insa cand am vrut sa returnez, firma care distribuie aceste videoproiectoare, mi-a spus ca perioada de retur este de 14 zile, timp in care nu m-am incadrat. Nu pot folosi videoproiectorul, cum pot proceda? Unde trebuie sa ma adresez?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:06, 12 Octombrie 2020
ati incercat sa face-ti zoom la imagine?
daaa, l-am reglat manual...am incercat toate variantele si mai sus si mai jos....cat mai departe pe catedra etc.
perioada de retur e de 14 zile, daca produsul e cu defect, va trebui sa va folositi de garantie. Daca astea sunt specificatiile si nu e vb de defect, va trebui sa luati altul si pe asta sa incercati sa il vindeti.
Nu aveti unde sa va adresati ca sa ii fortati sa va primeasca retur peste astea 14 zile, care reprezinta dreptul de retragere din contract incheiat la distanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retur emag produs incercat adinutza87 adinutza87 Saptamana aceasta am cumpar de la emag un aspirator.Cand l-am bagat in priza am constatat ca nu trage mai deloc praful, iar peria este foarte proasta.Am dat cu ... (vezi toată discuția)
Am achiziționat prin programul rabla pentru electrocasnice o ... Mihaela Nei Mihaela Nei Am achiziționat prin programul rabla pentru electrocasnice o combina frigorifica de la eMag. După câteva zile am observat că este defecta , sertarele de ... (vezi toată discuția)
Manual in limba romana ionica3727 ionica3727 Buna dimineata, va deranjez cu o intrebare. Am achizitionat luna trecuta un produs (a fost comandat online), mi-a ajuns coletul pe data de 22.02.2018. La ... (vezi toată discuția)