avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 268 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Manual in limba romana
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Manual in limba romana

Buna dimineata, va deranjez cu o intrebare. Am achizitionat luna trecuta un produs (a fost comandat online), mi-a ajuns coletul pe data de 22.02.2018. La momentul primirii coletului aveam doar produsul si manualul de instructiuni de la producator. Manualul de instructiuni in limba romana mi-a fost trimis in data de 13.03.2018 pe mail. Acum eu doresc sa returnez produsul pe care nu l-am folosit. Doresc sa stiu daca pot motiva returnarea produsului desi au trecut legal cele 14 zile drept de retur, si sa motivez faptul ca nu am primit manualul de instructiuni in limba romana la momentul primirii coletului. Va multumesc anticipat si astept cu mare interes raspunsul d-voastra. Cu stima.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 11:31, 22 Martie 2018
puteti incerca, dar e discutabil. cele 14 zile prevad ca obiectul este in posesia dvs., indiferent daca il folositi sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, numele meu este florin. acum câteva zile am comandat ... FlorinHgfgjh FlorinHgfgjh Bună ziua, numele meu este Florin. Acum câteva zile am comandat un controller Power A Wired White Xbox de pe Emag. Ro, si am primit astăzi un controller ... (vezi toată discuția)
Recuperare debite buna ziua, am comandat un produs online. produsul ... zsoli71 zsoli71 Recuperare debite Buna ziua, Am comandat un produs online. Produsul l-am returnat in termenul legal de 14 zile de la data primirii produsului. Returul a ... (vezi toată discuția)
Instrucþiuni de utlizare produs fãrã traducere în limba românã MITULINA MITULINA am comandat online un produs. la primire am constatat ca nu are instructiuni de folosire in limba romana, doar in maghiara. exista vreo lege prin care ... (vezi toată discuția)