avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Cine nu are ce face și tot îmi șterge întrebările ...
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Cine nu are ce face și tot îmi șterge întrebările ? Dacă ...

Cine nu are ce face și tot îmi șterge întrebările ? Dacă tot nu vreți să răspundeți , nu răspundeți, dar nu le mai ștergeți mereu. Nu știu ce tot aveți cu mine .
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:42, 12 Octombrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este o conspirație probabil cu ramificații intergalactice.
sincer si fara rautate, dar cu nervi.. cred ca aveti probleme la cap, altfel, nu imi explic... v-ati facut numai azi 2 conturi... ce om normal la cap ar face asta??
luati pastile, mai iesiti la aer, apucati-va de tricotat, luati pasunile alea la pas... faceti ceva, gasiti-va alt forum, or mai fi si altele...chiarasa, casunarati pe noi???
Ultima modificare: Luni, 12 Octombrie 2020
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce aveți de tot îmi ștergeți întrebările? dacă nu vreți ... guvidul4000 guvidul4000 Ce aveți de tot îmi ștergeți întrebările? Dacă nu vreți să răspundeți la întrebări , nu răspundeți, dar nu le mai ștergeți. Poate că cineva ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate intrare in cont cangur_albastru37 cangur_albastru37 acum 2 ani am fost banat, pe alt username, dupa care nu am mai intrat pe site panul acesta. uitind parola, am apelat la butonul de recuperare parola, dupa ... (vezi toată discuția)
Legea 165/2013 Anne Julie Anne Julie Tatal meu si unchiul meu au facut cerere la o primarie in anul 2001 in baza legii 1/2000 sa li se restituie 50 de hectare dupa un unchi al lor, iar in anul ... (vezi toată discuția)