avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... obligativitate angajare inspector resurse umane
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

obligativitate angajare inspector resurse umane

Este obligatoriu ca firmele sa aiba angajat un inspector resurse umane pt transmitere REVISAL sau poate si administratorul sa faca acest lucru?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:31, 5 August 2022
In opinia mea, trebuie intocmita o noua fisa de post care sa cuprinda toate atributiile mai detaliate legate de resurse umane
Multumesc frumos pentru raspuns!
Buna ziua,

Pentru ca administratorul sa poata transmite/opera Revisal, este necesar ca acesta sa aiba certificare in domeniu?

Mai exact.. la deschiderea SRL-ului, dupa finalizarea procesului de inscriere, pe langa contabil este necesar si un inspector calificat de resurse umane, sau administratorul poate prelua atributiile inspectorului de resurse umane pentru a opera Revisal?

multumesc.
Pentru ca administratorul sa poata transmite/opera Revisal, nu este necesar ca acesta sa aiba certificare in domeniu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. având în vedere modificările codului muncii, începând ... Oana.izabela@gmail.com Oana.izabela@gmail.com Bună ziua. Având în vedere modificările Codului Muncii, începând cu 1.01.2023, experții contabili, firmele de contabilitate autorizate CECCAR, pot ... (vezi toată discuția)
Ce presupune "asumarea răspunderii a angajatorului pentru activitatea ... JuganDumitru JuganDumitru Ce presupune \"asumarea răspunderii a angajatorului pentru activitatea de salarizare și Revisal, ,\"conf.mod.din codul muncii? Trebuie să întocmesc o ... (vezi toată discuția)
Diferente in cor- inspector resurse umane sau specialist resurse umane ? ContSters116875 ContSters116875 In urma modificarilor la ITM, firmele au dreptul de a tine si completa cartile de munca. Pentru a opera in REVISAL e nevoie ca un angajat - eu - sa obtina ... (vezi toată discuția)