avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Sunt ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Sunt mama unui ...

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Sunt mama unui copil de 1 an și 2 luni, in concediu de crestere a copilului pe o perioada de 2 ani. Aș vrea sa stiu ce se intampla dacă , în această perioadă , semnez un contract de colaborare cu o alta firma decat cea la care am CIM suspendat.
(mai precis este o colaborare cu un brand romanesc de haine)
Inteleg ca mi se suspenda indemnizația, dar eu nu aș dori, vreu sa iau în continuare indemnizația.
Ce ar trebui sa fac sau să
Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 14 Octombrie 2020
Babes Monica Elena, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:40, 15 Octombrie 2020
Nu aveți voie sa produceți venituri cat sinteti in cic.de aceea beneficiați de indemnizatie
Legea prevede ca , pe durata CCC se pot realiza în decursul unui an calendaristic, venituri supuse impozitului, prin desfășurarea efectivă a unei activități în perioada de concediu, al căror nivel net nu depășește de 5 ori cuantumul minim al indemnizației (n.m., 6250 lei) fara a distinge categoriile de venituri care se pot realiza..

Asadar, 6250 lei net /an calendaristic este suma pe care o puteti realiza pe durata CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, mă aflu în ccc (încasez indemnizația creștere ... Andreea.ivascu Andreea.ivascu Buna ziua, mă aflu în CCC (încasez indemnizația creștere copil), pentru copil cu handicap. Îl aceasta perioada pot obține venituri suplimentare din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. momentan nu lucrez, sunt in concediu de crestere copil ... @mihahd1984 @mihahd1984 Buna ziua. Momentan nu lucrez, sunt in concediu de crestere copil cu handicap. Intrebarea mea este daca pot sa realizez venituri in perioada aceasta. Adica ... (vezi toată discuția)
Dețin un cmd(cabinet medicina dentară).pe perioada ccc voi ... ana_maria_purecel@yahoo.com ana_maria_purecel@yahoo.com Dețin un CMD(cabinet medicina dentară).Pe perioada CCC voi primi indemnizația calculata in funcție de încasările pe acest CMD., Dacă pe perioada CCC ma ... (vezi toată discuția)