avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua Comunitate pot sa dezbat succesiunea cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua Comunitate pot sa dezbat succesiunea cu frații mei ...

Bună ziua Comunitate pot sa dezbat succesiunea cu frații mei pe curți, constructii(casa de locuit a părinților și cea a bunicilor situate în aceiași curte dar cu titluri de propietate diferite) în vederea vânzării fără a include terenurile intravilane și extravilane ce rezulta din ambele titluri de propietate(părinți + bunici)?
Apoi se face succesiunea și pe terenurile intravilane și extravilane(parinti+bunici)
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 19:55, 18 Octombrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se poate, dar nu e practic.
Cand veti dezbate succesiunea și pentru restul bunurilor, va trebui să obțineți suplimente la fiecare certificat de moștenitor, în ordinea deceselor.
Este mai convenabil sa includeti tot in masa succesorala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare la mostenire CatiI CatiI Bunica a murit in anul 1988 (bunicul murise in 1962). In dezbaterea succesorala, tatal meu impreuna cu fratii lui au renuntat la casa si curtea bunicii, in ... (vezi toată discuția)
Teren acaparat... gigelas gigelas Buna ziua, Bunicul a avut o curte cu o suprafata de cca.2500 mp.care a fost anterior a tatalui sau (strabunicul meu). Dupa decesul strabunicului (strabunica ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa moartea parintilor si bunicilor Dl_Sandu Dl_Sandu In urma decesului parintilor a ramas o casa plus terenul aferent intravilan, propietate ce era a tatalui care a decedat primul. Alte terenuri extravilane ... (vezi toată discuția)