avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... CRACIUN FERRICIT
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

CRACIUN FERRICIT

Sper ca sarbatorile de iarna sa va aduca numai bucurii si anul nou sa vina cu impliniri,sanarare si multa fericire.Craciun Fericit si La Multi Bani! la toata echipa avocatnet.ro si utilizatorilor,sunteti "the best".
Cel mai recent răspuns: ContSters67773 , utilizator 12:28, 24 Decembrie 2009
Multumim din toata inima si va urez si eu un Craciun si sarbatori minunate, in care Mosul sa va aduca tot ce va doriti si un An Nou plin de realizarile tuturor viselor si aspiratiilor dvs.!:thumbup:
Sarbatori fericite tuturor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sarbatori fericite!!! Mariana Trufin Mariana Trufin Sa va fie casa, casa Cu bucate noi pe masa Mos Craciun cu sacul plin, Drumu\'n viata cat mai lin, Bogatie cata vreti, Sanatate pentru toti, Iar la ... (vezi toată discuția)
Sarbatori fericite artista artista Multumesc intregii echipe avocatnet pentru toate informatiile oferite de-a lungul anului.Un an bun cu si mai multe realizari. Sarbatori fericite. (vezi toată discuția)
Sarbatorilede iarna maria1956 maria1956 pentru toti utilizatorii, colaboratorii , moderatorilor si administratorilor acestui site.va doresc ,,Ca lumina blanda a sarbatorilor sa va aduca pace ... (vezi toată discuția)