avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am fost diagnosticata in urma cu 4 ani cu asm. Am ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am fost diagnosticata in urma cu 4 ani cu asm. Am solicitat medicului ...

Am fost diagnosticata in urma cu 4 ani cu asm. Am solicitat medicului pneumolog si celui de familie adeverinda pentru ca nu pot purta masca si mi-au spus ca nu imi pot elibera intru cat ei pot raspunde penal pentru asta. Este adevarat? Daca nu, ce pot face in acest sens?
Cel mai recent răspuns: nikis , utilizator 00:50, 22 Octombrie 2020
dacă dânșii au pus diagnosticul și se recomanda sa nu purtați mascat aceasta afecțiune trebuie sa va dea și adeverinta.nu inteleg cum sa răspundă penal ca-si fac datoria.sa depuneti o plangere la Colegiul Medicilor
Ultima modificare: Miercuri, 21 Octombrie 2020
Antoanela Geaman, Avocat
Mentionez ca acesti medici functioneaza intr-o retea privata. Doctorita pneumolog dupa ce mi-a facut consultul, mi-a eliberat reteta si la intrebarea mea despre adeverinta mi-a raspuns ca toti pacientii dansei cu asm poarta masca. Mi-a specificat ca pot cere o audienta la managerul juridic daca vreau acest lucru dar cu siguranta nu voi obtine niciodata acest document. Dupa consult m-au dat afara din clinica pe motiv ca sunt obligata sa port masca. M-am simtit amenintata efectiv si frustrata de purtarea medicilor din acea clinica.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti formula plângeri la Politie, Colegiul medicilor etc
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atestare boala inainte de 26 de ani alexandrubogdan1976 alexandrubogdan1976 Buna ziua, Sunt diagnosticat cu tulburare bipolara din 2009. Vreau sa scot un certificat de handicap. Cei de la Comisia de handicap mi-au spus ca boala ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, sunt asmatica si plurialergica.am cerut la medicul ... Mihutza2003 Mihutza2003 Bună ziua, sunt asmatica si plurialergica.Am cerut la medicul de familie adeverinta pt nepurtarea măștii in aer liber și am fost trimisa la pneumolog.Nici ... (vezi toată discuția)
Bilet de trimitere consult medical Roxana Ilea Roxana Ilea De curand m-am confruntat cu urmatoarea situatie din domeniul asigurarilor de sanatate: am avut nevoie de o consultatie medicala la pneumologie si am solicitat ... (vezi toată discuția)