avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Certificat fiscal care se face intarziat
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Certificat fiscal care se face intarziat

Buna ziua!
Se da o masina cumparata in urma cu aproape 3 luni (29 iulie) - in baza contractului de vanzare cumparare, fiscalul neputand fii eliberat pe loc (proprietarul avea domiciliul mutat in alta localitate, intre timp, masina ramanand inca inmatriculata pe Bucuresti). Ei bine, timpul a trecut iar fiscalul refuza sa apara, proprietarul sustinand niste probleme la fisc. Tinand cont ca au trecut 3 luni, sunt tentat sa avansez discutia in judecata, pentru a putea presa obtinerea fiscalului sau daca nu, returnarea banilor in schimbul autovehiculului (chestie pe care proprietarul a refuzat-o). Am si eu nevoie de niste sfaturi cam ce ar trebui facut din punct de vedere legal... Multumesc!

Alte discuții în legătură

Pot circula cu masina in momentul de fata???? babasu babasu Va rog, sa imi dati un raspuns concis Am cumparat o masina, la ea am toate actele, carte de identitate si certificat de inmatriculare. Masina in acte este ... (vezi toată discuția)
Mașină vândută acum mai mult de 6 luni circulă în continuare cu rca pe numele meu. ce se poate face ca actualul proprietar să nu poată încheia rca pe numele meu? bogdan90tl bogdan90tl Buna ziua, In luna Februarie a acestui an am vandut masina personala, cu contract de vanzare-cumparare, scoasa de la Fisc de pe numele meu si copie a ... (vezi toată discuția)
Restituirea taxei auto M@rion M@rion Am inteles ca cererea pentru restituirea taxei auto se depune la fisc. Dar la care? (M-am mutat in alt judet, iar masina n-am apucat s-o inmatriculez inca. CI ... (vezi toată discuția)