avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Pot vinde aceste produse cu logoul firmei?
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Pot vinde aceste produse cu logoul firmei?

Buna ziua! Suntem o firma cu cod caen 4791, care comercializăm produse textile cu logo-ul nostru propriu. Am cumpărat produsele personalizate de la o firmă care prestează aceste servicii. Produsele sunt etichetate corespunzător de catre producator. Întrebarea mea ar fi aceasta : pot vinde aceste produse cu logoul firmei pe ele fără sa intervin asupra etichetei produsului sau trebuie modificata eticheta ?
Trebuie să punem si eticheta noastră ca distribuitor ?
Ultima modificare: Miercuri, 21 Octombrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 18:11, 20 Noiembrie 2020
dvs ati comandat si cumparat niste tricouri cu un anumit design de la producator si vreti sa le vindeti. Probabil ca in contractul de furnizare, designul este inclus sau atasat. Legal, nu e nevoie sa mai adaugati inca o eticheta. Dar probabil ca pana acum ati aflat raspunsul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rebranding alexandru_biro alexandru_biro Buna ziua, As dori sa stiu in ce masura este legal sa executi o operatiune de rebranding in masura in care produsul in cauza este modificat. Spre ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen pentru productie textile prin terte firme? ddragan ddragan Buna dimineata si La Multi Ani! Sunt Intr. Ind. si doresc sa imi extind obiectul de activitate in domeniul comertului cu produse textile. Nu reusesc sa ... (vezi toată discuția)
Comercializare produse finite - caen potrivit...? romila celina romila celina Incurajata de raspunsurile pe care le-am primit pana acum,revin cu cateva intrebari depre I.i. .Ca obiect principal de activitate am ales1413 ( cod CAEN) ... (vezi toată discuția)