avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua !Am urmatoarea intrebare :inainte de a ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua !Am urmatoarea intrebare :inainte de a ramane in concediu ...

Buna ziua !Am urmatoarea intrebare :inainte de a ramane in concediu de creștere copil , am lucrat la 2 firme, una din ele cu jumătate de normă, daca vreau sa ma întorc la munca pt suplimentul de inserție, trebuie sa ma întorc la ambele ?Nu e posibil sa ma întorc doar la cel cu jumătate de normă?Multumesc anticipat!

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:50, 21 Octombrie 2020
Trebuie sa reveniti la ambele locuri de munca ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire cm-ccc-supliment insertie MonicaMII MonicaMII Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la intrebarea mea :) Sunt in urmatoarea situatie: momentan sunt in Concediu de maternitate(postnatal), ... (vezi toată discuția)
Revenire din concediu de creștere copil Alimape Alimape Buna ziua! Am lucrat in doua locuri înainte de a intra in perioada de concediu pentru creșterea copilului. Acum vreau sa ma întorc cu doua luni înainte, pt ... (vezi toată discuția)
Reînceperea serviciului după ccc Genzingher Genzingher Momentan sunt in concediu creștere copil,vreau sa stiu daca pot sa ma angajez in alta parte sau trebuie sa ma întorc unde am lucrat inainte de bebe.Cu cate ... (vezi toată discuția)