avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am lovit pe cineva,acesta a scos certifi cat ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am lovit pe cineva,acesta a scos certifi cat medico-legal,si ...

Am lovit pe cineva,acesta a scos certifi cat medico-legal,si a adus martorii,pentru acea lovitura,exista si continut video,pot primi doar amenda,daca ma declar vinovat,ne mai avand antecedente,pot face pace daca procedura de inaintare a fost facuta de catre politie(instanta,judecator)...? Daca ajung sa plătesc doar amenda?voi avea cazier patat,avand in vedere ca ii o hotarare judecatoreasca...
Depinde dacă veți fi trimis în judecată și care va fi încadrarea juridică a faptei. Puteți încerca să vă împăcați și acum, vă recomand să contactați un mediator și să încheiați un acord de mediere cu persoana vătămată.
Vedeti ce pretentii are si impacati-va cu persoana vatamata daca este posibil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul penal Ruff Ruff Buna ziua! Am fost implicat intro altercatie in care au mai fost implicati inca 5 persoane ,am batut o persoana care a venit neinvitata la o petrecere si ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala aladin1986 aladin1986 buna. am o intrebare.! cine e dispus/a sa ma ajute cu un raspuns?am lovit un tanar impreuna cu un prieten. dupa cateva lovituri l am lasat jos .costient..acel ... (vezi toată discuția)
Accident cu vatamari corporale Ionut_92 Ionut_92 Salut, In urma cu 4 saptamani am avut un accident in care nu am acordat prioritate deci, vinovat fara prezumtii persoana vatamata si-a facut CML si i s-au ... (vezi toată discuția)