avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Important!Buna ziua! Am si eu o intrebare :sunt ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Important!Buna ziua! Am si eu o intrebare :sunt obligata sa accept geamuri ...

Buna ziua! Am si eu o intrebare :sunt obligata sa accept geamuri termopan daca eu nu imi doresc asta,exista lege care ma poate obliga? Va rog astept un raspuns urgent de la persoana autorizata! Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:31, 23 Octombrie 2020
Pentru analiza si eventual raspuns la obiect este necesar sa furnizati date relevante
sunt obligata sa accept geamuri termopan daca eu nu imi doresc asta

Raspunsul este conditionat de situatia particulara cu care va confruntati
Daca locuiti in imobil de locuit in comun si participantii la adunarea generala voteaza hotararea de executare modernizare si eficientizare energetica condominiu,sunteti obligata in conformitate cu disp L nr 196/2018 sa respectati hotararea adunarii generale respectiv sa permiteti instalarea de tamplarie termopan care sa asigure eficienta energetica a condominiului in baza cariea se elibereaza certificatul energetic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitarea termica a blocului din fonduri europene Carmeno Carmeno Buna ziua. In urma cu 3 ani, asociatia de proprietari a facut demersuri pentru obtinerea de fonduri europene pentru reabilitarea termica a blocului. Din ... (vezi toată discuția)
Obligativitate schimbare termopane Dana653 Dana653 La reabilitarea blocului poți fi obligat sa îți schimbi termopanele? Exista vreo reglementare recenta in acest sens? Am avut o ședința in care ... (vezi toată discuția)