avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua. Impreuna cu sotia, am accesat un credit ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua. Impreuna cu sotia, am accesat un credit auto pentru ...

Buna ziua. Impreuna cu sotia, am accesat un credit auto pentru un autoturism nou electric. Creditul este pe numele sotiei, eu fiind codebitor.
Intrebarea mea ar fi: exista posibilitatea ca masina sa fie inmatriculata pe numele meu?(chiar daca ea ar fi "posesoarea" creditului, eu fiind doar codebitorul)
Problema ar fi diferentele de pret la RCA si CASCO.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 13:04, 25 Octombrie 2020
Veti incheia un contract de comodat cu sotia pt. folosinta autoturismului. ATENTIE! Incheiati-l pe 20/25 de ani, certificatul de inmatriculare va avea acelasi termen de valabilitate cu al contractului de comodat. In certificat veti figura ca UTILIZATOR si veti putea incheia polita RCA pe numele/istoricul dvoastra. P.S. E suficient un contract sub semnatura privata.
Ultima modificare: Duminică, 25 Octombrie 2020
DlGoe, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Polita asigurare rca pe numele comodatarului mihainicolau mihainicolau Buna seara. Numele meu este N.M , domiciliez in mun. GL si sunt proprietarul unui autoturism pe care urmeaz sa il dau in folosinta prin contract de ... (vezi toată discuția)
Autoturism inmatriculat pe cmi Amitrica Amitrica Sunt medic de familie si am cumparat acum cinci ani un autoturism pe care l-am inmatriculat pe CMI. As dori sa trec masina pe numele meu sau al sotiei ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! un contract de comodat pentru un autoturism poate ... cmp2022 cmp2022 Buna ziua! Un contract de comodat pentru un autoturism poate fi incheiat sub semnatura privata sau doar in fata unui notar? Este necesar pentru a putea ... (vezi toată discuția)