avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua Doresc sa intreb in legatura cu citirea ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua Doresc sa intreb in legatura cu citirea apometrului ...

Buna ziua Doresc sa intreb in legatura cu citirea apometrului de catre furnizor cand acesta constata ca acesta este defect atunci cum se factureaza,pentru ca nici asupra apometrelor individuale nu are o cerititudine ca ar fi perfect functionale,fiind vorba de o perioada de 4 luni in care nu sa facturat.Furnizorul este angajat prin conventie si este agreat de apa nova,iar calitatea apei potabile este dubioasa deoarece la o analiza de laborator s-a descoperit ca aceasta contine ecolli
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 20:55, 29 Octombrie 2020
Daca apometrul este defect, ar trebui sa aveti o medie lunara, care se calculeaza pe niste luni asemanatoare, inainte de defectare. Factura va trebui facuta la acel consum. Pentru calitatea apei reclamati la DSP.
[ link extern ] /
Ultima modificare: Joi, 29 Octombrie 2020
latka, utilizator
Buna seara.Blocul este nou ,conventia cu furnizorul a fost incheiata in luna iunie ,iar asociatia a inceput citirea tot atunci pana atunci apa a fost furnizata de dezvoltator dintr-un put.nu stiu din ce cauza sa emis factura pe o perioada de trei luni si cand sa constatat defectiunea de la bransamentul general ,explicatiile presedintei fiind confuze.
Dacă acel apometru este defect, de la început,nu există încredere în apometrele individuale, atunci nu va ramine decât să faceți plata facturii la pausal.

Oricum, schimbați apometrul, pe banii furnizorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura apa nova radulescuecaterina radulescuecaterina Buna ziua, In ultimul timp factura de la apa nova vine cu foarte multi mc, si am dori sa eliminam prezumtia ca avem pierderi. Va rugam sa ne sfatuiti la ... (vezi toată discuția)
Distribuire factura apa nova aurora draghici aurora draghici Buna ziua. As dori si eu un sfat cu privire la distribuirea facturii de Apa Nova, care factureaza consumul de apa pe o perioada de tipul 14 oct - 14 nov. Am ... (vezi toată discuția)
Pierdere de apa orsaia2006 orsaia2006 am urmatoarea intrebare ...daca un propietar din cadrul unei as de prop refuza sa plateasca suma de 3 ron ,suma ce reprezinta pierderea de apa pe parte comuna ... (vezi toată discuția)